Respect și prețuire pentru supereroii din viața reală care salvează inimi și case, fiind curajoși apărători ai comunității și ai cetății

13 Septembrie, 2022
 
13 septembrie este data la care noi, românii, comemorăm Bătălia din Dealul Spirii, din 1848, celebrând eroismul Pompierilor conduși de Căpitanul Pavel Zăgănescu în lupta cu armata Imperiului Otoman.
 
Eroismul este calitatea de bază a tuturor pompierilor români, femei și bărbați curajoși al căror spirit de sacrificiu îl onorăm astăzi. Este cel puțin admirabil acest curaj ieșit din comun și hotărârea cu care pompierii intervin pentru siguranța oamenilor, a proprietăților și a mediului înconjurător.

Pompierii sunt supereroii din viața reală cărora prea rar le mulțumim sincer pentru eforturile și sacrificiile pe care și le asumă pentru a ne fi tuturor mai bine.

Meseria pe care au ales-o nu este una ca oricare alta: au jurat să apere viața celor din jur, să apere comunitatea și pentru asta ei sunt supereroii noștri!

Pentru toate acestea să le fim recunoscători tuturor celor care salvează inimi și case, curajoșii apărători ai comunității și ai cetății. Recunoștință și prețuire tuturor pompierilor, MULȚUMESC pompierilor din Baia Mare!
 
 
Cu prețuire,

Dr. Ec. Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...