Recunoștință pentru mediul de afaceri băimărean

25 Mai, 2018
 
Oamenii de afaceri din Baia Mare distinși cu titlul de cetățean de onoare.

Zece oameni de afaceri prosperi care își desfășoară activitatea economică în Municipiul Baia Mare vor deveni cetățeni de onoare. Este vorba despre principalii investitori, principalii agenți economici cu cifră de afaceri ridicată și profit. De asemenea, zece doamne și domnișoare care activează în zona mediului de afaceri vor obține acceași distincție. Anunțul a fost făcut de primarul Cătălin Cherecheș în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri, 24 mai.
 
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: „Vorbim despre dezvoltare economică și acești oameni trebuie într-un fel încurajați, știind că oricum au curaj dacă au făcut niște pași în acest domeniu. Dar cel puțin să fie ridicați la nivel de exemplu pentru comunitate. Nu putem să le oferim prea multe lucruri, dar cel mai important lucru este să facem aceste gesturi relativ mici ca și valoare financiară, dar care totuși să îi onoreze și pe ei și pe noi. Bineînțeles că vom mai avea încă cinci astfel de titluri de cetățeni de onoare pentru societățile comerciale și pentru proprietarii unor astfel de societăți, cei care au cea mai mare relevanță socială sau implicare socială, respectiv cinci care au cea mai mare relevanță în zona educațională. Oamenii aceștia care se gândesc la viitor trebuie sprijiniți și respectați.”
 
 
Mai mult, primarul Cătălin Cherecheș a arătat că începând din luna septembrie, din fonduri private va fi demarat un proiect care va urma să fie dezvoltat la nivel național, „Cătălin Cherecheș, lider school”. În cadrul acestei acțiuni, în fiecare săptămână vor fi aduși la Baia Mare lideri de opinie din diverse domenii, oameni de la care tinerii să poată învăță, oameni care să insufle emoție tinerilor care doresc să se afirme.

 
Se incarca...