Proiectul primarului Cătălin Cherecheș merge mai departe

11 Septembrie, 2020

Protejăm Baia Mare - 10 puncte de distribuție gratuită a pachetelor cu materiale sanitare pentru toți băimărenii

 
Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare continuă aplicarea măsurilor menite să-i susțină și să-i protejeze pe băimăreni de îmbolnvările cu SARS-CoV-2. Astfel, prin inițiativa Protejăm Baia Mare, Primăria a venit în sprijinul cetățenilor încă de la începutul acestei pandemii, fiind distribuite locuitorilor Municipiului Baia Mare zeci de mii de pachete cu măști și dezinfectanți. Cum însă criza nu s-a încheiat, iar măsurile de prevenire trebuie respectate de fiecare dintre membrii comunității, municipalitatea continuă să ofere gratuit tuturor cetățenilor Municipiului Baia Mare cu vârsta peste 5 ani, pachete pentru prevenirea infecției cu coronavirus.
Fiecare dintre acestea conține un gel igienizant, 5 măști de protecție și un suport de mască pliabil și reutilizabil, care păstrează masca curată.

“Continuăm să avem grijă de noi și de familiile noastre pe toată durata Stării de Alertă impusă ca urmare a îmbolnăvirilor cu Coronavirus, respectând măsurile stabilite deja. În egală măsură continuăm să avem grijă de tot ceea ce ține inclusiv de bunăstarea întregii comunități. Vă asigur că atât eu, primarul municipiului Baia Mare, cât și colegii mei din administrația locală, vom face tot ce e omenește posibil, dar și mai mult, pentru a proteja comunitatea noastră, fiecare cetățean în parte”
 
Pentru a intra în posesia pachetelor oferite gratuit fiecărui cetățean este suficient ca fiecare băimărean să se prezinte, între orele 09.17.00, la unul din cele 10 corturi “Protejăm Baia Mare”, amplasate pe raza întregului oraș și anume:
 
1. Platou RFN (Luni, Marti, Joi, Vineri)
2. Parcul Municipal Regina Maria, intrarea din strada Petofi Șandor (Miercuri, Sâmbătă, Duminică)
3. Ferneziu, complex Măgura / Firiza, cămin cultural (Luni, Marți, Joi, Vineri)
4. Centrul Vechi, Piața Millennium (Miercuri, Sâmbătă, Duminică)
5. Center, parcarea Bd. București (Luni, Marți, Joi, Vineri)
6. Gară, platou parc stație autobus Bd. Traian (Miercuri, Sâmbătă, Duminică)
7. Piața Izvoarele, stația de autobus din sensul giratoriu (Luni, Marți, Miercuri, Joi)
8. Complex Moruța, str. Vasile Alecsandri (Vineri, Sâmbătă, Duminică)
9. Platou București, Piața Revoluției (Luni, Miercuri, Vineri, Sâmbătă)
10. Cozac, vizavi de Mc Donald’s (Marți,Joi, Duminică)
 
Adulții trebuie să prezinte cartea de identitate, iar minorii certificatul de naștere,( în original), urmând ca datele de contact ale solicitanților să fie înregistrate în siguranță, după completarea formularului GDPR, într-un sistem de evidență, care permite asigurarea faptului că fiecare cetățean beneficiază de un singur pachet gratuit.  
Se incarca...