Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ''Zona Vasile Lucaciu''

12 Iunie, 2020
În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, aducem la cunoştinţa publică intenţia aprobării de către Consiliul Local al Municipiului Baia Mare a proiectului de hotărâre:
 
Privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru ”Zona Vasile Lucaciu” Baia Mare, delimitată de strada Vasile Lucaciu-strada Bujorului-strada Zorilor- strada 13 septembrie-strada Vasile Lucaciu-strada Electrolizei-strada Nisiparilor-strada Oltului, inițiator: Municipiul Baia Mare
 
Publicăm proiectul de hotărâre în data de 12 iunie 2020 pe site-ul Municipiului Baia Mare www.baiamare.ro și îl afişăm la sediul instituției, iar în presa scrisă în data de 13 iunie 2020.

Precizăm că proiectul de hotărâre, raportul de specialitate și anexele pot fi consultate pe site-ul instituției www.baiamare.ro, în secțiunea Administrație/Administrație Transparentă.
Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice pot fi transmise în termen de 10 zile calendaristice de la data apariției prezentului anunț, în format electronic la adresa de e-mail cic@baiamare.ro, sau se pot depune în scris la Serviciul Relații cu Publicul, str. Ghe. Șincai, nr. 37.
 

Dr. ec. Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Descarcă fișiere atașate Descarcă Proiectul de hotărâre
Se incarca...