Primarul interimar Ioan Doru Dăncuș accelerează proiectele vitale pentru Baia Mare

30 Ianuarie, 2024
       Ioan Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare, s-a întâlnit luni, 29 ianuarie 2024, la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului cu secretarul de stat Ioan Lucian Rus pentru a solicita sprijin concret în accelerarea unor proiecte esențiale pentru comunitatea băimăreană. Acesta se angajează astfel să crească performanța administrativă și să susțină dezvoltarea economică a orașului nostru.
 
 
       Întrevederea a avut ca rezultat promisiunea de sprijin pentru urgentarea emiterii Hotărârii de Guvern prin care Baia Mare să fie declarată stațiune turistică de interes național. "Am obținut asigurări privind sprijinul pentru accelerarea acestui demers. Această măsură va contribui la obținerea unui punctaj mai mare pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, în special pentru complexul de agrement acvatic din zona Câmpul Tineretului, depus spre finanțare în noul exercițiu financiar al POR 2021-2027", arată primarul interimar.
 
       Primăria Baia Mare își menține angajamentul pentru creșterea performanței administrative și dezvoltarea economică, cu sprijinul partenerilor locali și al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. "M-am angajat la rândul meu să urgentez înființarea Organizației de Management a Destinației Baia Mare și să contribui activ la constituirea OMD Regional Maramureș - Satu Mare. Îi mulțumesc domnului Ioan Lucian Rus pentru deschidere și implicare. Un mare mulțumesc și domnului deputat Gabriel Zetea pentru facilitarea acestei întâlniri și susținerea constantă a comunității băimărene!", a declarat Ioan Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare.
Se incarca...