Primarul Cătălin Cherecheș a inaugurat noul sediu al Direcției de Venituri Baia Mare

24 Septembrie, 2020

Condiții moderne și civilizate pentru plata taxelor și impozitelor

Începând de astăzi băimărenii pot să își plătească taxele și impozitele locale în condiții moderne și civilizate. Asta după ce, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Direcția de Venituri a Primăriei Municipiului Baia Mare s-a mutat într-un nou sediu.

Situată în Centrul istoric al orașului, în cadrul Centrului de Afaceri Milleniul, noua locație a fost inaugurată în cursul zilei de 23 septembrie, astfel că începând de astăzi, toți cetățenii care au de achitat taxe sau impozite vor beneficia de condițiile moderne oferite de noul sediu situat la intersecția străzilor 1 Mai cu Vasile Lucaciu și Piața Libertății, respectiv pe strada Vasile Lucaciu nr. 2

“Cel mai important lucru și cea mai pregnantă orientare a municipiului Baia Mare, a Autorității Locale trebuie să fie spre cetățeni și spre condițiile pe care le acordăm acestora.

Zeci de ani băimărenii au venit să plătească impozitele în Centrul Istoric al Municipiului Baia Mare într- o clădire istorică depreciată, care este în litigiu și care se dorește a fi retrocedată de către Statul Român. Am considerat că e momentul să oferim condiții mult mai bune, mult mai civilizate și celor care vin să plătească taxe și impozite dar și colegilor noștri din Administrația Locală.

Așadar am mutat sediul Direcției de Venituri într- un spațiu nou, modern, într-un spațiu în care putem să oferim condițiile cele mai bune și respectul nostru cetățenilor care vin să plătească impozite și taxe.

Consider că intrăm într-o normalitate din punct de vedere a modului de organizare a Autorității Locale, atât prin sediul pe care l-am inaugurat pentru cei care fac actele de identitate ale băimărenilor cât și prin acest sediu al Direcției de Venituri, dar și prin viitorul sediu al Direcției de Patrimoniu unde persoane fizice sau juridice își vor încheia contractele de concesiune, de închiriere, contracte de vânzare - cumpărare, absolut tot ceea ce au nevoie în relația patrimonială cu Autoritatea Publică Locală, respectiv cu Municipiul cu Baia Mare.

Îi invit pe toți băimărenii aici, tot în Centrul Istoric, într-o clădire renovată, în clădirea Millenium, în condiții civilizate și moderne să își desăvârșească orice fel de act administrativ în raport cu taxele, impozitele sau regularizările pe care le au de făcut pentru proprietățile pe care le dețin în municipiul Baia Mare” a spus primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.
 
Se incarca...