Primarul Cătălin Cherecheș: Zi de aleasă sărbătoare pentru credincioșii ortodocși din Eparhia Maramureșului și Sătmarului: am fost alături de Episcopul nostru, Preasfințitul Părinte Iustin, cu ocazia împlinirii a 6 ani de la Întronizare

27 Decembrie, 2022
 
A fost o onoare și o mare bucurie să fiu alături de cei care au venit să îl onoreze, printre care ierarhi, preoți și diaconi din Patriarhia Română.

Spre slava lui Dumnezeu și pentru binele credincioșilor pe care îi păstoriți, să ne trăiți întru mulți și sănătoși ani, Preasfințite Părinte Iustin!

Rog pe Bunul şi Milostivul Dumnezeu să vă dăruiască nenumărate împliniri duhovnicești, deplină sănătate, binecuvântări cereşti şi pământeşti, putere și răbdare, pentru a sluji cu aceeaşi dragoste, înţelepciune şi dăruire Biserica lui Hristos şi poporul dreptcredincios din Baia Mare, din ținuturile Maramureșului și Sătmarului.

Tot la Catedrala Episcopală am avut astăzi onoarea de a oficializa frumoasa poveste de iubire pe care o împărtășesc Orhideea și Alexandru. Le mulțumesc că m-au invitat să le fiu alături în acest moment important și le doresc casă de iubire și de fericire, mulți copii frumoși și sănătoși!
 
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare 
Se incarca...