Primarul Cătălin Cherecheș: Trofeul Baia Mare - Masters, care are loc în acest weekend, aduce împreună 23 de piloți renumiți, gata să își demonstreze priceperea și curajul pe serpentinele și virajele ce leagă Baia Mare și Baia Sprie de Maramureșul Istoric

25 August, 2023
 
În această seară a avut loc o prezentare de excepție în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.
 
Trofeul Baia Mare - Masters, care are loc în acest weekend, aduce împreună 23 de piloți renumiți, gata să își demonstreze priceperea și curajul pe serpentinele și virajele ce leagă Baia Mare și Baia Sprie de Maramureșul Istoric.

Pe lângă emoția oferită de competiție și spectacolul garantat, se anunță o luptă interesantă între piloți. M-am bucurat de revederea cu Mihai Leu și alți oameni serioși, care fac ca lucrurile să se miște în domeniile în care activează și nu numai.

Acest eveniment de excepție este posibil și datorită sprijinului Municipiului Baia Mare, alături de alte administrații publice și sponsori privați. Vă invit să ne bucurăm împreună de acest spectacol motorizat și să susținem piloții curajoși, care au pregătit pentru noi o etapă memorabilă! 
 
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
Se incarca...