Primarul Cătălin Cherecheș: Minaur Baia Mare - vicecampioana României la handbal masculin

06 Mai, 2023
În prezența președintelui Federației Române de Handbal, domnul Constantin Din și a secretarului federal, domnul Andrei Luca, am avut onoarea de a oferi medalii sportivilor noștri și staff-ului tehnic. O binemeritată medalie am avut plăcerea să o ofer galeriei noastre, care de fiecare dată își aduce aportul pentru echipa și orașul nostru.

Baia Mare are un trecut glorios pe scena handbalului românesc și internațional. Ca primar, dar și ca om, ca băimărean care a crescut sub perioada de aur a profesorului Lascăr Pană și a altor renumiți sportivi și antrenori de handbal care au devenit adevărați ambasadori ai noștri, simt că am o obligație morală pentru a susține mai departe performanța în acest sport. Asta din respect pentru trecut, ca fericire supremă pentru prezent și pentru a lăsa această valoroasă moștenire și pentru viitor, pentru generațiile care vin în urma noastră.

Urmează regal handbalistic în Baia Mare, săptămâna viitoare. Minaur s-a calificat în final four-ul Cupei României care se va organiza în Baia Mare, cu susținerea Primăriei. Avem o singură miză: Minaur să câștige Cupa României.

Hai, Minaur! Hai, Baia Mare! 
 
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheş,
Primarul Municipiului Baia Mare
Se incarca...