Primarul Cătălin Cherecheș: La finalul săptămânii trecute, Colonia Pictorilor a fost locul unde am avut parte de câteva evenimente cultural-artistice importante

30 Septembrie, 2021
 
Contextul pandemic nu a permis organizarea lor la nivelul la care am obișnuit, însă efortul artiștilor a fost același și merită întreaga noastră admirație și apreciere.
 
Avem norocul de a avea parte în vremurile pe care le trăim de tehnologia avansată care permite inclusiv să fim virtual în locurile unde nu putem onora cu prezența la modul fizic. Vă invit să admirăm prin intermediul fotografiilor Anuala Artelor din acest an, expoziția fiind deschisă publicului larg până pe 31 ianuarie 2022. Tot în weekend au fost vernisate și lucrările selecționate pentru Studio Studențesc, la fel și acestea pot fi admirate în cadrul Coloniei, în Pavilionul Reti/Grunwald, până la finalul lunii ianuarie 2022.
 
Paint Jazz Colony a încununat experiența artistică din punctul zero al artei băimărene, artiști de mare ținută, personalități ai jazz-ului național și internațional fiind prezente la finalul săptămânii trecute la festivalul care ne-a oferit hrană sufletească într-un moment în care prea puțini sunt cei care au grijă de sufletele și sănătatea noastră mintală.
Se incarca...