Primarul Cătălin Cherecheș: Inima fiecărei comunități sunt oamenii. Oamenii sunt cei care dau viață, identitate și putere unei comunități

23 Mai, 2023
Noi suntem temelia pe care se clădește fiecare aspect al societății, iar legăturile noastre strânse creează un sentiment unic de apartenență și solidaritate.
 
O comunitate autentică este reflectată în diversitatea oamenilor săi. Această diversitate este o valoare, care contribuie la bogăția comunității și la înțelegerea mai profundă a lumii în care trăim.
 
O comunitate puternică este caracterizată de solidaritate și sprijin reciproc între oamenii săi. Ne susținem unii pe alții în momentele dificile și sărbătorim împreună în cele mai fericite clipe.
 
Oamenii sunt comoara inestimabilă a comunității băimărene. Și astfel ar trebui să fie peste tot. Cu fiecare dintre noi care se implică în viața comunității, aceasta devine din ce în ce mai puternică, mai înfloritoare și mai plină de viață.
 
Trebuie să prețuim și să promovăm această valoare care ne definește, să încurajăm interacțiunile umane și să construim legături solide, deoarece o comunitate puternică este fundamentul unei societăți sănătoase și prospere.
 
Să construim punți și să înlăturăm barierele care ne separă. Să fim deschiși la dialog și la învățarea unii de la alții, să găsim soluții comune pentru provocările cu care ne confruntăm și să ne asigurăm că niciunul dintre noi nu este lăsat în urmă.
 
Împreună suntem mai puternici decât separat. Fiecare dintre noi are un rol special în această comunitate - oportunitatea de a face o diferență, de a crea schimbări și de a aduce lumină și speranță în viețile celor din jur.
 
 
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheş,
Primarul Municipiului Baia Mare 
Se incarca...