Primarul Cătălin Cherecheș: Încă o premieră pentru România are loc în Baia Mare, orașul pe care mulți suntem onorați să îl numim ACASĂ: Maramureș Rookie Fest Skateboard

11 Iunie, 2022
" Municipiul Baia Mare este gazda etapei oficiale de skateboard din Campionatul Mondial World Rookie Tour adresată sportivilor sub 18 ani, organizată în premieră în România. Concursul a avut loc în skatepark-ul pe care l-am construit lângă Câmpul Tineretului.
 
Am avut onoarea astăzi de a premia participanții, asta după ce ieri, cu ocazia deschiderii oficiale a evenimentului, am avut oportunitatea de a fi împreună într-o locație de vis, o atracție pentru băimăreni și turiști, barajul Firiza, la clubul Simared. Aici a fost inaugurat recent un vaporaș 100% electric, cu care se organizează turul lacului.
 
În ceea ce privește etapa de campionat, vedeta concursului este tocmai băimăreanul nostru Patric Iluț, care a devenit cunoscut și ca "The Flying Boy", ajungând încă de la frageda vârstă de 13 ani în elita skateboarding-ului mondial. Îi mulțumesc și pe această cale pentru că ne reprezintă cu onoare!
Felicitări tuturor organizatorilor, sponsorilor, arbitrilor și participanților! "
 
 
Dr.Ec. Cătălin Cherecheș 
Primarul Municipiului Baia Mare 
 
Se incarca...