Primarul Cătălin Cherecheș: Festivalul Magia Muzicii - Trei seri de evenimente cultural-artistice care demonstrează că împreună putem să ne bucurăm, în siguranță, de astfel de întruniri

24 August, 2021
 
 
Festivalul Magia Muzicii din Baia Mare s-a încheiat duminică seară cu un concert extraordinar, cele trei seri de evenimente cultural-artistice fiind cu adevărat o binecuvântare pentru urechile și sufletele noastre. Am demonstrat împreună că putem să ne bucurăm, în siguranță, de întruniri atât de importante pentru socializare, culturalizare, reale pansamente pentru suflet.
 
Mulțumesc încă o dată Orchestrei Simfonice București și artiștilor care au venit să ne onoreze cu prezența și talentul lor: dirijorul Andrei Tudor, soprana Irina Baianț, Alexandra Giurca, Marius Deneș, Jazzy Joe, Cornel Ilie, Aurelian Temișan și Florin Estefan. Nu în ultimul rând, îi mulțumesc din suflet domnului Cătălin Oprițoiu, președintele Asociației Orchestra Simfonică București, fără a cărui implicare nu ne-am fi bucurat de aceste concerte de excepție. Mi-a revenit onoarea de a-i oferi domniei sale, dar și sopranei Irina Baianț, câte o diplomă de onoare și titlul de consilieri onorifici ai Municipiului Baia Mare.
 
Se incarca...