Primarul Cătălin Cherecheș: Educația este prioritară pentru administrația locală din Baia Mare: pentru al optulea an la rând, toți copiii care încep clasa 0 primesc rechizite și ghiozdane gratuite

05 Septembrie, 2022
Pășim cu încredere și curaj în noul an școlar, după o vară în care administrația locală nu s-a odihnit și s-a ocupat de investițiile și dotările necesare pentru a asigura elevilor cele mai bune condiții.
 
Pentru al optulea an la rând, în cadrul proiectului "Primul meu ghiozdan", lansat de către mine și susținut de colegii mei din Consiliul Local, oferim gratuit ghiozdane și rechizite pentru copiii care încep clasa O. În acest an, 1300 de copii beneficiază de sprijinul nostru în debutul lor pe băncile școlii.
 
Majoritatea dintre noi privim cu îngrijorare spre viitor, eu sunt totuși încrezător că, în pofida vremurilor instabile și solicitante pe care le trăim, împreună vom reuși să mergem mai departe pe drumul cunoașterii, al educației și al dezvoltării.

La nivelul administrației publice locale suntem în permanență implicați în desăvârșirea proiectului major prin care vizăm să asigurăm condiții sigure și decente, moderne și atractive pentru elevi, părinți și profesori.
 
 
Cu prețuire ,

Cătălin Cherecheș,
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...