Primarul Cătălin Cherecheș: Conștientizare, comunitate, responsabilitate: Clădirea Primăriei Baia Mare și podul peste Săsar din zona Kaufland, iluminate în roșu de Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, în parteneriat cu Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Maramureș

12 Februarie, 2023
La data de 11 februarie este marcată Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, iar în acest an, pentru România, este o dublă aniversare: se împlinesc 19 ani de la înființarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență, administrat de Serviciul de Telecomunicații Speciale.

La fel ca și anul trecut, Baia Mare se alătură partenerilor pentru comunitate de la Direcția de Telecomunicații Speciale Maramureș în demersul de a conștientiza opinia publică cu privire la importanța misiunii Serviciului de Urgență 112 și a apelării responsabile a acestui număr, contribuind astfel la reducerea numărului apelurilor care nu reprezintă cu adevărat o urgență. În acest scop, am iluminat în această seară în roșu clădirea Primăriei Baia Mare și podul peste Săsar din zona Kaufland.

Felicit din suflet și sunt recunoscător pentru toți acei oameni minunați angrenați în această meserie specială, de salvator, aflați în prima linie de comunicare cu cei aflați în nevoie. În 2022, operatorii STS au răspuns la peste 10 milioane de apeluri la numărul unic de urgență din care peste 57 % au reprezentat urgențe reale. Prețuire și recunoștință pentru cei care se află în permanență la datorie pentru cetățeni și pentru comunitate!
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheş,
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...