Primarul Cătălin Cherecheș: Baia Mare va avea un bazin de înot didactic și de agrement

03 Aprilie, 2022
 
Continuăm demersurile care vizează dezvoltarea proiectelor de agrement la nivelul municipiului. Astfel, Baia Mare va avea un bazin de înot didactic și de agrement după ce proiectul meu, care vizează realizarea acestui obiectiv, a fost aprobat în plenul Consiliului Local.
 
 
Clădirea în care va funcționa noul bazin va fi una de dimensiuni generoase, dotată cu spații tehnice, vestiare pentru vizitatori, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități, și antrenori, cabinet medical, dar și săli de forță, respectiv aerobic, complet dotate și echipate.
 
 
Parcarea din proximitatea bazinului va dispune de aproximativ 40 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoane cu dizabilități, precum și de sistem de iluminat pe timpul nopții.
 
 
Proiectul va fi depus spre finanțare prin Compania Națională de Investiții și prevede ca obiectivul de investiții “ Bazin de inot didactic și agrement”să fie parte funcțională a “Complexului Socio – Cultural – Sportiv și de Agrement” pe care îl amenajăm pe terenul fostului ștrand municipal.
 
 
Dr.Ec. Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiuluii Baia Mare 
 
 
 
Se incarca...