Primarul Cătălin Cherecheș: Am demarat în forță campania de asfaltări, reabilitare și modernizare a străzilor din Baia Mare!

09 Mai, 2022
Politicienii au pus piedici, însă nici de această dată nu le-a ieșit: am demarat în forță campania de asfaltări, reabilitare și modernizare a străzilor din Baia Mare!
 
               Anul acesta accentul îl punem pe reabilitarea străzilor din cartiere!
 
 
 
La fel cum ne ocupăm de fiecare domeniu important pentru comunitatea noastră, printre primele puncte pe lista de priorități se află reabilitarea și modernizarea arterelor rutiere din Baia Mare. Fie că vorbim despre zonele centrale sau cartiere, peste tot intervenim. Anul acesta accentul îl punem pe cartiere.
 
Toți ne-am dori să facem într-un an totul, însă acest lucru ar fi posibil doar dacă am neglija alte investiții, la fel sau poate chiar mai importante. Luăm pe rând fiecare bulevard, stradă, alee, trotuar, parcare. Am avansat enorm în ultimii ani și, cum am mai spus, nu mă las până când nu voi vedea fiecare stradă din orașul nostru la standardul cu care v-am obișnuit în ultimii ani și pe care cu toții ni-l dorim.
 
În Baia Mare nu fondurile sunt problema, ci politica. Respectiv toate micile grupuri de interese politice, în special cele din zona administrativă, care în loc să pună umărul la treabă și să își onoreze promisiunea de a fi în slujba cetățeanului, să lupte împreună cu mine pentru dezvoltarea orașului, caută toată ziua să pună piedici și să îl încurce pe Cherecheș.
 
Spre exemplu, situația campaniei de reabilitare din această primăvară, cel mai elocvent și recent puci eșuat. Puteam începe demult, însă abia de sâmbătă am intrat cu reparații și plombări mai ample. Nu vreau sa cârpim, vreau sa aducem civilizație în cartierele municipiului prin refacerea infrastructurii. Prioritatea mea nr.1 sunt lucrările în cartiere.
 
 
Am semnat în aprilie contractul pentru repararea, modernizarea și întreținerea străzilor, a trotuarelor, a bulevardelor, a aleilor. Am început deja ceea ce unii credeau sau sperau chiar, în răutatea lor, că va fi lovitura totală împotriva mea, chinuindu-se de un an să ne blocheze prin tertipuri politice să muncim în cartiere, la asfaltări. Nu au reușit, am început în forță și vom continua la fel în următoarele luni. Fotografiile sunt realizate ieri și astăzi, în următoarea perioadă o să tot revin cu imagini de la lucrările pe care le executăm în cartiere și nu numai.
 
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheș 
Primarul Municipiului Baia Mare 
Se incarca...