Primarul Cătălin Cherecheș: Am avut onoarea și bucuria să particip la o întâlnire cu elevii de la Colegiul Național "Gheorghe Șincai" din Baia Mare, care mi-au prezentat creațiile realizate în cadrul Clubului de robotică

22 Iunie, 2022
“Baia Mare și România sunt pe mâini bune, au viitor! Avem parte de generații de copii și tineri cu un potențial enorm, care cu susținerea noastră și dorința lor de a deveni cei mai buni dintre cei buni în domenii importante pentru întreaga umanitate, pot și vor face lucruri mărețe!
 
Am avut onoarea și bucuria să particip la o întâlnire cu elevii de la Colegiul Național "Gheorghe Șincai" din Baia Mare, care mi-au prezentat creațiile realizate în cadrul Clubului de robotică. Sunt mândru de ei, de profesorii și părinții lor! Ei sunt una dintre valorile cu care comunitatea băimăreană se poate mândri și pe care trebuie să îi susținem cu toții!
 
Ei sunt Clever Core, o echipă de robotică înființată acum patru ani sub îndrumările mentorului principal Carmen Anton. Unica echipă de robotică a Colegiului Național "Gheorghe Șincai" la momentul actual și cea mai bună echipă care a fost fondată în Maramureș. Asta reprezintă acești tineri.
 
15 membri, două mari departamente - tehnic și non tehnic. 15 tineri care iau la modul cel mai serios proiectarea și construirea robotului, programarea acestuia, dar care în același timp se ocupă și de partea organizatorică, respectiv realizarea și promovarea portofoliului cu care participă la competiții.
 
Sunt extrem de mândru de ei, îi susțin, cu atât mai mult cu cât această echipă de tineri băimăreni participă la Concursul Internațional FTC (First Tech Challange).”
 
 
 
Dr.Ec. Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
Se incarca...