Primarul Cătălin Cherecheș: Excelenței Sale, David Saranga, ambasadorul Israelului în România, îi mulțumesc din suflet, în numele meu și al comunității băimărene, pentru modul ireproșabil în care și-a onorat demnitatea fiind pentru noi toți o permanentă sursă de inspirație, prin valorile morale și umane de care dă dovadă

21 Iulie, 2022
 
Un sincer și adevărat prieten al municipiului Baia Mare, al Maramureșului, al României, se pregătește să își încheie mandatul care i-a fost încredințat și pe care l-a onorat într-un mod atât de valoros și unic, încât ar putea fi dat exemplu de bună practică în cărțile de specialitate despre diplomație.
 
Excelenței Sale, David Saranga, ambasadorul Israelului în România, îi mulțumesc din suflet, în numele meu și al comunității băimărene, pentru modul ireproșabil în care și-a onorat demnitatea fiind pentru noi toți o permanentă sursă de inspirație, prin valorile morale și umane de care dă dovadă.
 
Chiar dacă vestea încheierii mandatului Excelenței Sale nu este una îmbucurătoare pentru mine și pentru comunitatea noastră, îl asigur și simt nevoia să reiterez cele mai sincere sentimente de apreciere și prietenie. David Saranga este și va fi mereu un prieten al municipiului Baia Mare și îl vom primi aici ca acasă, ca pe un musafir deosebit.
 
Excelența Voastră, vă asigur că toate discuțiile noastre, toate proiectele și acțiunile despre care am discutat și care sunt importante pentru comunitatea evreiască, vor fi onorate.
 
Fără nici un dram de exagerare, vă spun sincer nu doar că sunteți cel mai bun ambasador al Statului Israel, însă ați dovedit că sunteți unul dintre cei mai buni ambasadori ai României.
 

Ați venit cu toată deschiderea și dragostea în comunitățile din întreaga țară, ați dovedit cele mai umane și frumoase calități, onorându-vă obligațiile asumate prin demnitatea în care ați fost investit, în același timp ați schimbat mentalități, ați legat prietenii cu oameni simpli și între oameni, între comunitatea evreiască și celelalte comunități etnice care formează țara noastră. Sunteți un adevărat exemplu despre cum trebuie să fie un ambasador, un OM, un PRIETEN.

Vă mulțumesc în numele meu și al băimărenilor și vă rog să primiți din partea noastră cele mai sincere urări de sănătate și prosperitate.
 
 
Cu prețuire,

Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...