O nouă tranșă din vaccinul anti COVID-19 a sosit la cele trei centre de vaccinare de pe raza Municipiului Baia Mare

23 Ianuarie, 2021
O nouă tranșă din vaccinul anti COVID-19 a sosit la cele trei centre de vaccinare de pe raza Municipiului Baia Mare puse la dispoziția cetățenilor de către Administrația Publică Locală.
 
Direcția de Sănătate Publică Maramureș a alocat dozele de vaccin necesare pentru următoarele patru zile, începând cu data de 23 ianuarie 2021. Procesul de vaccinare continuă în cele trei centre, conform Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, pentru persoanele prevăzute în etapa a II-a de vaccinare. 
Împreună cu colegii mei de la Direcția de Asistență Socială, ne implicăm activ pentru comunitatea noastră, mobilizând personalul medical și auxiliar și alocând resursele zilnice necesare pentru funcționarea celor trei centre.
 
Pe măsură ce Direcția de Sănătate Publică Maramureș ne va aloca următoarele tranșe din vaccinul anti COVID-19, vom contiua procesul de vaccinare, conform programărilor telefonice.
 
Le mulțumesc colegilor mei din cadrul Direcției de Asistență Socială, cadrelor medicale și personalului auxiliar din cele trei centre de vaccinare pentru profesionalism și dedicare. Împreună protejăm Baia Mare!
 
Se incarca...