Nunta de aur 2021

29 Septembrie, 2021
Eveniment inițiat și în acest an de către primarul Cătălin Cherecheș, „Nunta de aur 2021” va fi aniversată, în condiții de pandemie, cu premii și diplome oferite la domiciliul cuplurilor sărbătorite
 
Cu o tradiție de peste 15 ani, “Nunta de Aur “ este unul din evenimentele marcante ale urbei băimărene, adresat cuplurilor care au ajuns la venerabila aniversare a 50 de ani de căsnicie .

În acest an, ca și în anul precedent, cuplurile care se vor inscrie la eveniment, conform HCL 331/2020, vor beneficia de un premiu de fidelitate în valoare de 500 lei, o diplomă si felicitările scrise ale primarului Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Acestea vor ajunge la locuința fiecărui cuplu prin intermediul angajatilor Direcției Asistență Socială care le vor înmâna sărbătoriților, respectânt toate normele de distanțare și siguranță.

Cu această ocazie, primarul municipiului Baia Mare felicită în mod public cuplurile băimărene care, prin respect reciproc și statornicie, implinesc în acest an 50 ani de căsnicie.

Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare:
“ Este un mod elegant de a le mulțumi celor care si-au dedicat o parte din viață construirii și dezvoltării acestui oraș , un alt mod de a le spune Mulțumesc!

De la an la an am căutat să diversificăm și să imbunătățim desfășurarea acestui eveniment, iar seniorii așteaptă cu nerăbdare ca in fiecare toamnă să aibă loc acest eveniment tradițional.

Anii 2020 si 2021 au adus, din păcate, multe schimbări. Doi ani dificili, în care am invățat că trebuie să trăim dupa alte reguli, trebuie să ne protejăm bunicii, trebuie să păstrăm distanța, trebuie să avem grija de noi. Toate acestea vin ca o provocare pentru noi, organizatorii acestui eveniment.

Intrucât ne dorim să respectăm tradiția organizării acestui eveniment, anul acesta, ca și în anul precedent, el va avea un mod de organizare mai diferit, respectând toate normele impuse de situația actuală“.
 
Cuplurile, care împlinesc în acest an 50 de ani de căsnicie și au domiciliul pe raza Municipiului Baia Mare, se pot înscrie sau pot obține informații suplimentare telefonic- la numărul 0730 887 744 sau fizic-la Asociația Caspev, str. Săsarului, nr. 3 Baia Mare, pâna la data de 29 octombrie 2021.

Actele necesare pentru înscriere sunt cererea de participare, copiile actelor de identitate și a certificatului de căsătorie.
  
Se incarca...