Licitație publică în data de 06.09.2017 pentru atribuirea amplasamentelor aflate pe domeniul public al Municipiului Baia Mare în vederea comercializării temporare a unor produse de sezon aprobate prin H.C.L. nr. 337/2017, neatribuite la licitația din data de 30.08.2017

Municipiul Baia Mare organizează licitație publică în data de 06.09.2017, orele 10.00 etapa I verificarea dosarelor și în aceeași zi etapa II strigare, pentru atribuirea amplasamentelor aflate pe domeniul public al Municipiului Baia Mare în vederea comercializării temporare a unor produse de sezon aprobate prin H.C.L. nr. 337/2017 neatribuite la licitația din data de 30.08.2017.
Amplasamentele sunt stabilite şi aprobate prin dispoziţia primarului Municipiului Baia Mare în funcţie de specificul comerţului desfăşurat şi anume:
Zona Bulevardul Unirii:
a) alimentație publică, comerț cu produse alimentare în zona dintre Camera de Comerț și Industrie și scenă. Zona este împărțită în parcele numerotate de la P1 la P12 conform Caietului de sarcini, fiind evidențiate parcelele neatribuite;
b) comerţ cu produse alimentare, artizanat, cozonac secuiesc, conform amplasamentelor stabilite în Caietul de sarcini;
c) comerț cu articole din piele - parcarea de lângă Sala Sporturilor de lângă Bulevardul Unirii, conform Caietului de sarcini;
d) parc de distracții - parcarea din spatele Sălii Sporturilor spre strada Oituz, conform Caietului de sarcini;
d) parc de distracții - jocuri gonflabile - zona verde către Bazinul de Înot, parcarea din spatele Sălii Sporturilor spre strada Oituz, conform Caietului de sarcini.
Zona Pieţii Libertǎţii
a) 2 locații pentru comerț cu alimentație publică;
b) 3 locații pentru comerț cu castane;
c) 1 locație pentru comerț cu cozonac secuiesc.
Pe terenurile atribuite se vor putea comercializa doar produsele specifice menţionate pentru fiecare loc de comerţ licitat. Standurile de vânzare cu suprafața de și peste 60 mp vor fi avizate de către Comisia de Arhitectură și Estetică Urbană.
Licitaţia se va desfășura în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 337/2017 la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare – str. Gh. Șincai nr. 37.
Caietul de sarcini poate fi consultat pe site-ul Municipiului Baia Mare la sectiunea Activități comerciale (www.baiamare.ro) și poate fi achiziționat de la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, Direcţia Relaţii Publice - Biroul Relaţii cu Publicul – str. Gh. Șincai nr. 37, începând cu data de 01.09.2017. Costul Caietului de Sarcini este de 20 lei/fiecare locație și se achită la Casieriile Primăriei Municipiului Baia Mare sau în contul arătat în Caietul de sarcini.
Ofertanții la licitație vor achita taxa de participare la licitație în valoare de 20 lei/ locație și se achită la Casieriile Primăriei Municipiului Baia Mare sau în contul arătat în Caietul de sarcini. Garanția de participare este de 1000 lei/locație și se achită la Casieriile Primăriei Municipiului Baia Mare sau în contul arătat în Caietul de sarcini.
Termenul limită de depunere a dosarelor cu ofertele va fi cel mai târziu în data de 05.09.2017, ora 15.00.
Informaţii suplimentare privind modul de desfãșurare a procedurilor de licitație, se pot obține la numărul 0372-036996 - Serviciul Comercial.
Descarcă fișiere atașate Descarcă anunţul
Se incarca...