Georges Marsan, primarul orașului Monaco, Cetățean de onoare al municipiului Baia Mare

09 August, 2019
 
La inițiativa primarului Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliul Local al Municipiului Baia Mare din 8 august 2019, domnului Georges Marsan, primar al Municipiului Monaco, i-a fost conferit titlul de ”Cetățean de onoare al Municipiului Baia Mare”, în semn de recunoștință pentru implicarea şi experienţa sa în administraţia publică locală, fiind un model pentru administrația băimăreană.
 
Georges Marsan, de profesie farmacist, a fost ales în 1991 consilier al oraşului Monaco apoi primar al acestei municipalități. Deține această funcție din anul 2003, în prezent fiind în exercitarea celui de-al cincilea mandat, fiind un model de performanţă, devotament şi dedicaţie în administraţia publică locală. Pentru administrația locală băimăreană, administrarea municipalității Monaco și respectul pentru comunitate este un exemplu, următorul pas fiind consolidarea relaționărilor din perspectivă culturală, economică și socială.
 
"Sunt onorat de cuvintele frumoase pe care primarul Georges Marsan le-a spus despre urbea noastră, menționând ca primă impresie faptul că Baia Mare este un oraș de calitate egală cu Monaco sau chiar superioară în ceea ce privește curățenia orașului."
 
Dr. ec. Cătălin Cherecheș
Primar al Municipiului Baia Mare
Se incarca...