Din 2 mai, Baia Mare devine Capitală a Tineretului din România

13 Aprilie, 2018
În ședința extraordinară a Consiliului Local a fost aprobat bugetul pentru organizarea de către Municipiul Baia Mare a evenimentului "Baia Mare – Capitala Tinerilor”.
 
În acest sens s-a alocat un buget general pentru zilele de 1 și 2 mai când tinerii băimăreni, dar și tineri din întreaga țară vor fi invitați să aprindă luminile Capitalei Tinerilor alături de Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran și Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, dar și de alte personalități ale vieții publice din România.
 
Programul artistic ar putea cuprinde nume precum Randy, Alina Eremia, Vunk, Irina Rimes, Andra, Carla’s Dreams, Inna, Dorian Popa, Lidia Buble, Antonia, Simely, Delia, BUG Mafia, dar și trupe locale și artiști de prestigiu.
 
La inițiativa comună a primarului Cătălin Cherecheș și a grupului liberal, inițiativă susținută, în final, de întreg consiliul local, ca în acest buget să fie incluse și alte manifestări culturale-artistice desfășurate în luna mai, în special 1 iunie - Ziua Copilului, iar în jurul acestei date primarul municipiului a promis că va aduce Gașca Zurli. Evenimentele vor avea loc în Centrul Istoric al municipiului Baia Mare și în zona Câmpul Tineretului. Suma aprobată a fost de 1.190.000 lei.
 
 
 
Se incarca...