Băimărenii continuă tradiția anuală de ZIUA MEDIULUI, având încă o ocazie de a colecta responsabil aparatele electrice

04 Iunie, 2024
Baia Mare, 05 IUNIE 2024Pentru un MEDIU mai curat s-avem spor la RECICLAT! Dacă e ZIUA MEDIULUI atunci să fie colectare, reciclare și grijă pentru Baia Mare!
 
Primăria Baia Mare împreună cu operatorul de colectare The Green Project invită băimărenii cu această ocazie, să se implice activ în cadrul campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE).
 
Campania se desfășoară în perioada 5 iunie – 5 iulie 2024 și are 2 componente importante:
 
- Colectarea de la domiciliu – pe întreaga perioadă a campaniei prin SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE adresat cetățenilor, dar și firmelor și instituțiilor publice deopotrivă. Programări se pot face apelând numărul de call center 0744 781 781 sau TEL VERDE 0800 444 800 sau completând formularul de comandă de pe https://thegreenproject.ro/comanda
 
- Colectarea la puncte amplasate sâmbătă, 15 iunie 2024, între orele 10:00 și 15:00, în următoarele locații din Baia Mare:
   o  În parcul de la RFN
   o  Pe platoul din Piața Revoluției
   o  Intersecția bdul. Republicii cu str. Lupului
 
În plus, toți cei care doresc să se debaraseze responsabil de deșeurile electrice, au ocazia de a participa activ la o tombolă cu premii oferite de OIREP ECO POSITIVE
 
❖ 1 X MULTICOOKER
❖ 2 X ESPRESSOR
❖ 2 X BORMAȘINĂ
❖ 3 X CAP DE DUȘ CU FILTRARE
❖ 3 X MIXER CU BOL
❖ 4 X BLENDER VERTICAL
❖ 5 X USCĂTOR DE PĂR
 
Extragerea câștigătorilor va avea loc vineri, 8 iulie, ora 15:00 la Centrul de Colectare din Baia Mare, strada Europa nr 21-23. Lista câștigătorilor va fi postată pe site-ul thegreenproject.ro și pagina de FB https://www.facebook.com/TheGreenProject.ro
 
  Ce Colectăm? Orice aparat ce se conectează la priză sau funcționează pe baterii.
  Beneficii pentru firme: Oferim documentația completă pentru casare și raportare conform reglementărilor de mediu.
 
Sună / Completează Formularul  | Noi Venim | Reciclezi Responsabil
 
Campania de colectare este organizată de către Primăria Baia Mare, împreună cu operatorul de colectare The Green Project, cu susținerea OIREP Eco Positive și a partenerilor locali: Garda de Mediu Maramureș, Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș și Camera de Comerț și Industrie Maramureș.
 
Ce înseamnă DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.
 
Nu știi ce să faci cu echipamentele electrice vechi sau defecte?
 
Noi te ajutăm să scapi de ele în mod corect și responsabil față de mediul înconjurător prin serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu / sediu firmă, asigurând manipularea echipamente de la ușa apartamentului / depozit firmă / instituție până la centrul de colectare.
 
Ai grijă de mediu și de orașul tău! Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!
 
Pentru detalii și informații despre campanie vă invităm să luați legătura cu reprezentantul TGP – THE GREEN PROJECT Maramureș, Adrian Solomeș, la numărul de telefon 0744 781 781 sau la email: office@thegreenproject.ro
Se incarca...