Anunț public privind decizia etapei de încadrare revizuite de către A.P.M. Maramureș, pentru proiectul ''REABILITAREA SPAŢIILOR VERZI DEGRADATE ŞI REALIZAREA INFRASTRUCTURII DE AGREMENT ÎN ZONA MALURILOR RÂULUI SĂSAR'', propus a fi amplasat în judeţul Maramureş, municipiul Baia Mare

MUNICIPIUL BAIA MARE anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite, pentru proiectul „REABILITAREA SPAŢIILOR VERZI DEGRADATE ŞI REALIZAREA INFRASTRUCTURII DE AGREMENT ÎN ZONA MALURILOR RÂULUI SĂSAR”, propus a fi amplasat în judeţul Maramureş, municipiul Baia Mare.

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, din localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, în zilele de luni – joi între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
Se incarca...