Anunț de interes public privind restricțiile de circulație impuse ca urmare a desfășurării evenimentului ''Sărbătoarea Castanelor 2022''

21 Septembrie, 2022
ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Municipiul Baia Mare anunță participanții la trafic că în perioada 21.09.2022, ora 09.30 -26.09.2022 , ora 24.00, circulația rutieră va fi restrictionată pe B-dul. Unirii (tronsonul cuprins între B-dul. Traian și B-dul. Republicii), pe str. Hortensiei ( tronsonul cuprins între str. Școlii și B-dul. Unirii), respectiv pe str. Oituz ( tronsonul cuprins între B-dul. Unirii și str. Lascăr Pană) în vederea desfășurării evenimentului “Sărbătoarea Castanelor”.
 
De asemenea în data de 22.09.2022 , începând cu ora 23.00 , va fi închisă și parcarea situată pe B-dul Traian, (în fața Of. Postal 1), în vederea organizării Paradei Sărbătorii Castanelor, care se va desfășura pe traseul : B-dul. Traian - B-dul. Unirii - B-dul. Bucureşti – str. Culturii– str. Gheorghe Şincai – Piaţa Libertăţii.

Reamintim că accesul autovehiculelor este restricționat până la data de 26.09.2022 ora 24.00, atât pe B-dul Unirii (tronsonul cuprins între B-dul. Republicii și strada Hortensiei ) cât și în parcarea publică din Piața Libertății.
 
Pentru a evita blocajele/ ambuteiajele în trafic, recomandăm participanților la trafic să evite aceste zone și să folosească rutele ocolitoare.
 
Toate restricțiile de circulație impuse ca urmare a organizării și desfășurării evenimentului "Sărbătoarea Castanelor" au fost aprobate în cadrul sedinței Comisiei de Sistematizare a Circulației în Municipiului Baia Mare.
 
Descarcă fișiere atașate Descarcă anunțul
Se incarca...