Anunț de interes public privind începerea activității comisiei de verificare a dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate, prin Dispoziția Primarului Municipiului Baia Mare nr. 275/26.02.2018

Municipiul Baia Mare anunţă titularii dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate prin Dispoziţia Primarului Municipiului Baia Mare nr. 275/26.02.2018 privind exproprierea imobilelor proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere pentru lucrările de utilitate publică de interes local aferent străzii Lacului, situat pe amplasamentul lucrării „Extindere și modernizare sisteme de alimentare cu apă și canalizare menajeră în localitățile Baia Mare, Sighetu Marmației, Tăuții Măgherăuș, Târgu Lăpuș, Vișeu de Sus, Baia Sprie și Seini din județul Maramureș”, că în data de 12.03.2018, la sediul Municipiului Baia Mare, își începe activitatea Comisia de verificare a dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate.
Activitatea comisiei se va desfășura în conformitate cu prevederile Legii nr. 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, cu modificările şi completările ulterioare şi a normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 255/2010, aprobate prin Hotărârea de Guvern nr. 53/2011.
Tabelele cu imobilele proprietate privată expropriate au fost aduse la cunoştinţa publică prin afişare la sediul Municipiului Baia Mare și pe pagina de internet www.baiamare.ro.

Cătălin Cherecheş                                                                         Lia Mureşan
Primarul Municipiului Baia Mare                                                 Secretar
Descarcă fișiere atașate Anunț exproprieri - 12 martie 2018
Se incarca...