Anunț de interes public privind atribuirea prin licitație publică a amplasamentelor aflate pe domeniul public al Municipiului Baia Mare cu ocazia evenimentului cultural ''Castane 2018''

Aducem la cunoştinţă tuturor agenţilor economici că în perioada 28 septembrie - 07 octombrie 2018 în Municipiul Baia Mare va avea loc evenimentul cultural “CASTANE ” 2018.
Agenţii economici interesaţi să participe la această manifestare pot obține documentația de atribuire (caietul de sarcini) de la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gh. Şincai nr. 37, Biroul Relații cu Publicul, începând cu data de 05.09.2018, ora 9.00.
Termenul limită pentru depunerea documentelor este data de 12.09.2018, orele 15.00.
Suprafețele acordate comercianților se atribuie conform Caietului de sarcini aprobat prin HCL nr. 497/2018
Structurile de vânzare trebuie să fie avizate de către Comisia de Arhitectură şi Estetică Urbană.
Caietul de sarcini poate fi consultat pe site-ul Municipiului Baia Mare la secţiunea Activități comerciale (www.baiamare.ro/Servicii-publice/Activitati-comerciale)
Costul Caietului de Sarcini este de 20 lei/ fiecare locație și se achită la Casieriile Primăriei Municipiului Baia Mare sau în contul menționat în Caietul de sarcini.
Garanţia de participare este de 30 % din valoarea taxei de utilizare temporară a locurilor publice datorată în funcție de activitatea desfășurată.
Informaţii suplimentare privind modul de desfãşurare a procedurilor de licitație se pot obține la numărul 0372-036996 - Serviciul Comercial.
Activitățile comerciale ce se vor desfășura în cadrul evenimentului cultural "Castane 2018" vor fi în următoarele locaţii:
-Bd. Unirii între Hotel Mara şi Str. Hortensiei – produse de artizanat şi produse alimentare diferite;
-Bd. Unirii între Camera de Comerţ şi Industrie şi Bd. Republicii – scenă şi alimentaţie publică;
-P-ţa Libertăţii – scenă şi alimentaţie publică;
– Târgul de produse tradiţionale şi Târgul meşterilor populari.Dr. ec. CĂTĂLIN CHERECHEȘ
Primarul Municipiului Baia Mare
Descarcă fișiere atașate Descarcă anunţul
Se incarca...