Anunț de interes public - privind restricționarea circulatiei autovehiculelor pe arterele de circulație din Piața Revoluției

24 Septembrie, 2021
ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Municipiul Baia Mare aduce la cunoștința tuturor participanților la trafic că în data de 26 septembrie 2021, în intervalul orar 06.00 -14.00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe arterele de circulație din Piața Revoluției.
 
De asemenea, în intervalul orar 07.00 - 12.30, circulația va fi restricționată pe banda a 2-a de circulație aferentă fiecărui sens de deplasare pe traseul: Piaţa Revoluţiei (zona în prelungirea străzii Gh. Şincai, plecare) – str. Culturii (zona Hotel Rivulus) –bd. Bucureşti (Value Center) – retur pe bd.Bucureşti - str. 22 Decembrie - str. Avram Iancu – str.Andrei Mureşianu - str. Gheorghe Şincai - Piaţa Revoluţiei (sosire).

Pentru a evita blocajele/ ambuteiajele în trafic, recomandăm participanților la trafic să evite aceste zone și să folosească rutele ocolitoare.
 
Închiderea circulatiei în aceste zone a fost aprobată în cadrul sedinței Comisiei de Sistematizare a Circulației în Municipiul Baia Mare ca urmare a desfășurării primei ediții a “Baia Mare Half Marathon” .
 
Se incarca...