Anunț de interes public - În atenția proprietarilor de terenuri sau imobile situate în zona Bd.Independenței-Str.Victoriei-Livada Baia Mare

02 Septembrie, 2021
Aducem la cunoştinţă proprietarilor de terenuri sau imobile situate în zona " Bd.Independenței-Str.Victoriei-Livada " Baia Mare faptul că, Municipiul Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Gheorghe Şincai, nr. 37, judeţul Maramureş, lansează un chestionar online prin care proprietarii imobilelor situate în zona Livada sunt invitați să participe la elaborarea propunerilor în vederea elaborării documentației P.U.Z. „Bd.Independenței-Str.Victoriei-Livada”.
 
Obiectivul sondajului de opinie este fundamentarea propunerilor de dezvoltare urbană sustenabilă a zonei Livada. Chestionarul se adresează proprietarilor de terenuri sau imobile din Livada, investitorilor sau potențialilor investitori în această zonă și vecinilor zonei. Propunerile vor ajuta la stabilirea reglementărilor urbanistice în baza analizei situației socio-economice și a opțiunilor populației.

Chestionarul poate fi accesat AICI- https://www.surveymonkey.com/r/PUZ_LIVADA
Se incarca...