Anunț de interes public - Autorizațiile de Construire pot fi obținute online

04 Ianuarie, 2022
În Baia Mare, modernizăm constant tot ceea ce ține de administrația locală. Ne dorim să fim mai performanți, mai deschiși, mai transparenți, mai promți pentru cetățeni. Reducem timpul petrecut la ghișee, eliminăm stresul din ecuația obținerii unei autorizații de construire.
 
Astfel, după ce în 2020 a fost dezvoltată platforma online pentru obținere certificatelor de urbanism , extindem această facilitate și pentru autorizațiile de construire ca o dovadă în plus a deschiderii pe care o avem față de cetățeni, a măsurilor și a demersurilor pe care le întreprindem pentru reducerea birocrației și a eforturilor cetățenilor în demersul de a procura astfel de autorizații.

Pentru obținerea autorizației de construire online a fost dezvoltată o platformă specială. Astfel documentul poate fi obținut de acum în format digital în numai 5 pași, începând cu 10 ianuarie 2022:
 
1: Accesați www.baiamare.ro secțiunea Servicii Publice /Platformă online
2: Selectați opțiunea Fără Autentificare, iar ulterior accesați Autorizații de construire
3: Completați formularul și încărcați documentele solicitate, iar la final dați click pe Trimite.
4: Selectați opțiunea Plătește on line, achitând contravaloarea emiterii Autorizației de construire
5: Veți primi un e-mail care conține date despre cererea dvs., fiind necesar să confirmați cerererea printr-un click pentru a putea fi validată.
 
Ulterior veți primi un e-mail în care vor fi precizate atât numărul de înregistrare al cererii dvs., cât și termenul de rezolvare al acesteia. 
 
Se incarca...