Ambasada SUA aduce bucuria în sufletul copiilor

05 Aprilie, 2018
Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a participat miercuri 4 aprilie la acțiunile cuprinse în campania „Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil”, desfășurate în cadrul Centrului de Reabilitare Socială pentru copii în situație de risc din Baia Mare.

 “Am participat cu bucurie la emoţionanta campanie „Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil” din proiectul organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, American Councils for Internațional Education şi American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene din Baia Mare. Manifestarea a avut loc la Centrul de Reabilitare Socială pentru copii în situație de risc construit de Primăria Municipiului Baia Mare pe stradă Arieșului. Au fost oferite cărți, jucării și dulciuri pentru copiii care își desfășoară activități în acest centru.
 
Sunt gesturi de suflet care aduc multă bucurie! Sunt gesturi normale în comunitatea noastră diversă, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

Sunt recunoscător Ambasadei Statelor Unite, în mod special Excelenței Sale Domnului Ambasador Hans Klemm, dar și partenerilor de la American Councils for Internațional Education şi American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene "Petre Dulfu", pentru primii pași, simbolici, dar concreți, în a oferi un viitor în lumină și civilizație, muncă și educație acestor minunaţi copii băimăreni” a spus primarul Cătălin Cherecheș.
.
 
Se incarca...