Administraţie

Actorul băimărean Pavel Ulici vine la Cinema City pentru premiera de gală a filmului Minte-mă frumos în Centrul Vechi

03 Aprilie, 2016
Pavel Ulici are 28 de ani, a absolvit Liceul de Arte de la Baia Mare, secția muzică/chitară clasică și apoi a absolvit UNATC în 2011. Este cunoscut publicului românesc pentru rolul din videoclipul Deliei – Da, mamă (piesă ce se regăsește și pe coloana sonoră a filmului Minte-mă frumos în centrul Vechi). A jucat pe scenele Teatrului de pe Lipscani, Teatrul Odeon, Teatrul Act, Green Hours sau Godot. În film, Pavel a avut până acum roluri secundare și a lucrat cu regizori precum Kari Skogland (Sons of Liberty), Guillaume Lubrano (Metal Hurlant Chronicals: Whisky in the jar), Terry Gilliam (The Zero theorem) sau Colin Teague (Dragonheart: Druid’ Curse). În România, a colaborat cu regizori precum Nae Caranfil (6,9 grade pe scara Richter). Primul său rol principal este cel din comedia “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, film care ruleaza din 1 aprilie și în Baia Mare, la Cinema City. Motiv pentru care actorul, însoțit de partenera lui din film, Nicoleta Hâncu, vor fi prezenți luni, 4 aprilie, de la ora 19,30, la Cinema City pentru a se întâlni cu publicul băimărean.
 
Evenimentul este susținut de primarul Cătălin Cherecheș, Municipiul Baia Mare și Fundația Baia Mare 2021.
 
“Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, cea mai recentă comedie românească lansată în cinematografele din România îl mai are în distribuție și pe Sorin Miron, care a fost actor al Teatrului Municipal din Baia Mare timp de 4 ani. Biletele pentru filmul “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” pot fi rezervate pe www.cinemacity.ro/Baia_Mare sau direct la cinema.
 
Sinopsis “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”:
 
Cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult.
Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în „Minte-mă frumos”. Şi cum soția lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că știe să se facă de râs ca nimeni altul. Și totuși: ce caută Virgil Ianțu si Viorel Lis în toată îmbârligătura asta ? O caută cu lumânarea…
 
Regizat de Iura Luncașu, filmul reunește nume tinere ale scenei teatrului românesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Sorin Miron, Alexandru Unguru, Aida Economu, Diana Roman, dar și nume cunoscute și apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu. Alături de ei apar și vedete tv, precum Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu. Trailerul Minte-mă frumos în Centrul Vechi poate fi vizionat pe pagina oficială de Facebook a filmului aici sau pe YouTube: https://youtu.be/qB5oxjD4DnM.
 
Prezența echipei la Baia Mare este susținută de Hotel Diafan. 
 
SCRIE UN COMENTARIU
Se incarca...