Anunț public privind decizia etapei de încadrare a proiectului REALIZAREA INFRASTRUCTURII ADECVATE PENTRU LOCUIRE SOCIALĂ ÎN ZONA PINTEA VITEAZU, MUNICIPIUL BAIA MARE

MUNICIPIUL BAIA MARE, cu sediul în judeţul Maramureş, municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Şincai, nr. 37, titular al proiectului „REALIZAREA INFRASTRUCTURII ADECVATE PENTRU LOCUIRE SOCIALĂ ÎN ZONA PINTEA VITEAZU, MUNICIPIUL BAIA MARE”, propus a fi amplasat în municipiul Baia Mare, zona cartier Pintea Viteazu, judeţul Maramureş, anunţă publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului: ”nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate”, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menţionat.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, jud. Maramureş, în zilele de luni - joi între orele 8:00 -16:30 şi vineri între orele 8:00 -14:00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmmm.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ în presă.

Cătălin Cherecheş
Primarul Municipiului Baia Mare
Descarcă fișiere atașate Descarcă anunţul
Se incarca...