Oferă-te voluntar în consiliile civice de cartier

Membrii C.C.C. sunt voluntari, nu beneficiază de retribuţie şi nici de alte facilităţi (abonament transport în comun, legitimaţii de parcare, etc. ). Ei vor lucra numai pentru binele comunităţii şi vor participa activ în procesul de luare a deciziilor administrative, fiind cei care vor încuraja iniţiativa civica, promovând propunerile cetăţenilor cartierului pentru a se materializa prin hotărâri ale Consiliului Local sau propuneri de modificare a acestora.
*înscrierea se poate realiza doar în consiliul civic al cartierului în care are solicitantul domiciliul
**prin acest fomular vă exprimați doar dorința de a face parte din consiliul civic la cartierului dumneavoastră. Înscrierea efectivă se realizează în sedința de constituire a consiliului civic al cartierului în care locuiți.
În baza acestui formular vi se vor comunica toate informațiile de care aveți nevoie pentru a participa la ședința de constituire a consiliului civic al cartierului dumneavoastra și a face înscrierea efectivă.
Numele și adresa solicitantului Adresa trebuie să conțină obligatoriu: strada, numarul, apartamentul(dacă este cazul) Copia actului de identitate (opțional)


Datele personale ale solicitantului Seria și numarul buletinului sau a cărții de identitate Datele de contact a solicitantului Am înțeles și sunt de acord ca participarea mea la CCC este una voluntară și nu va fi remunerată în nici un fel. Click to reload image
Se incarca...