Miss Beauty

Categorie: salon cosmetica
Adresa: Str. Dr.Victor Babes nr.14
Zona: Sasar
Telefon: 0262 250657
Orar: Luni - Vineri 8 - 20, Sâmbătă 8 - 14
(0)
Fiecare femeie este frumoasa in felul ei. Fara sa ne comparam cu trupurile si chipurile perfecte de pe copertele revistelor, standarde de neatins pentru majoritatea dintre noi, trebuie sa stim sau sa invatam sa ne punem in valoare atuurile, sa scoatem in evidenta ceea ce ne diferentiaza si ne da charmul personal. Cu putin ajutor din partea profesionistilor putem invata ce inseamna frumusetea. Incepand cu sfaturi pentru ingrijirea de acasa, cea mai importanta si care nu cere eforturi deosebite, pana la cele mai noi si eficiente tratamente profesionale pe care trebuie sa le facem din cand in cand in salon, fie ca este vorba despre fata sau corp, si terminand cu metode de relaxare totala care sa ne "rupa" de cotidian si sa ne reincarce bateriile, noi va stam la dispozitie zi de zi.

Oferiti-va clipe de relaxare in care sa fiti cea rasfatata, nu cea care ofera rasfatul. Vizita in salon sa fie darul pe care vi-l luati ca o rasplata binemeritata, timpul pe care sa vi-l dedicati exclusiv voua insiva, respectul pe care il aratati propriei persoane. Pentru ca o meritati din plin!
Facilități
  • Estetică corporală
  • Cosmetică
  • Epilare
  • Solar
Contact
Adresa: Str. Dr.Victor Babes nr.14 Telefon: 0262 250657, 0721 377693 Web: www.missbeauty.com.ro
SCRIE UN COMENTARIU
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...