Dru Relax

Categorie: centru spa
Adresa: Strada 3, nr.40
Zona: Tautii Magheraus
Telefon: 0731 005 723
Orar: Luni 11:00 - 21:00 ; Marți - Duminică 09:00 - 21:00
(105)
Aici vă puteți crea și recrea legătura armonioasă între trup, minte și suflet,
întrucât DruRelax, un centru de sănătate, este un regenerator de energie. Desigur, o experiență și o trăire bogată poate reprezenta o reechilibrare mentală și emoțională.
În aceste vremuri, în România și în lume, ne confruntăm cu procesul de îmbătrânire demografică. Fiecare țară din fiecare colț al lumii, este afectată, iar schimbările provocate de acest proces, schimbă natura socială și economică a planetei. Câteva dintre cauze,spun specialiștii, sunt în primul rând, îndepărtarea de la natură, un stil de viață nesănătos și dezechilibrat, lipsa de activități sportive, un somn deficitar, dezechilibrul între locul de muncă și viață personală,etc.
Industria wellness-ului este mai puțin dezvoltată la noi în zonă și chiar în țară, însă,este un domeniu cu un rapid proces de creștere.
La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet întrucât noi suntem
un centru de sănătate, un generator de energii extraordinare.
Trebuie doar să vă faceți timp. Să doriți. Desigur, o trăire de câteva ceasuri poate
reprezenta o reechilibrare mentală și emoțională, iar starea de bine este dată de multiplele servicii unice pe care vi le oferim.
Doar aici aveți o paletă de experiențe senzoriale, de la aspectul uluitor al mozaicului interior din hammam, la mirosul captivant și îmbietor al plantelor aromate, la senzația complexă pe care o are tratamentul hidroterapeutic al dușului emoțional, sau apa cu săruri minerale concentrate de Ocna Șugatag, completată de masajele de relaxare.
La DruRelax am format o echipă de oameni tineri și pregătiți care așteaptă cu nerăbdare să vă ofere bunătate, grijă și atenție la fiecare vizită. Credem cu tărie că
pentru a empatiza cu dorințele dumneavoastră, noi reușim să vă oferim cele mai
minunate, plăcute și bogate experiențe la DruRelax, pentru că noi, oamenii, facem ca lucrurile să se întâmple!
Facilități
  • Aerobic
  • Squash
  • Fitness
  • Salină
  • Masaj
  • Kinetoterapie
  • Loc de joacă pentru copii
  • Bar & Restaurant Wellness
Contact
Adresa: Str. 3, nr.40, la iesirea spre Satu Mare, pe panta de la Dura Telefon: 0731 005 723 E-mail: info@drurelax.ro Web: www.drurelax.ro
SCRIE UN COMENTARIU
vanessa 06 Noiembrie, 2013 am 8 ani si love drurelax
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...