Wels - Austria

(1)
Orasul Wells se află în Provincia Upper Austria, în vestul Austriei, pe râul Traun. Este un centru industrial şi feroviar şi targ agricol. Industria include maşini agricole, alimentară, farmaceutică şi textilă. În apropiere se află exploatări de gaze naturale.

Oraş în timpul Romanilor, Wels a devenit mai târziu un avampost împotriva năvălirii Avarilor şi Maghiarilor. Dintre clădirile notabile amintim biserica şi castelul unde a murit în 1519 Împăratul Maximilan.

Orașul Baia Mare este înfrățit cu Wels din anul 2000.
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...