Bielsko Biala - Polonia

(3)
Oraşul Bielsko-Biala se află în sudul Poloniei , în provincia Slaskie pe râul Biala, afluent al Vistulei. Populaţia estimată în 1993 a fost de 185.000 de locuitori. Este nod de cale ferată şi are o importantă industrie textilă cu lână. Alte ramuri ale economiei includ utilaj minier şi industrie chimică. Este de asemenea un centru turistic şi de sporturi de iarnă.
Întemeiat în secolul al 13-lea, oraşul a trecut la Austria în 1772 şi a fost retrocedat Poloniei în 1919. A fost numit Bielsko până în 1950, când s-a unit cu oraşul Biala, de peste râu, pentru a forma un singur oraş.

Orașul Baia Mare este înfrățit cu Bielsko Biala din anul 2003.
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...