Studio Studenţesc 2021– expoziție cu lucrările celor mai buni studenți la arte

25.09.2021 - 31.01.2022

Nota:
(0)
Proiectul Studiou Studențesc se adresează studenților (licență și master) de la universitățile de artă. An de an se selectează cele mai bune lucrări de artă plastice și/sau decorative dintre lucrările propuse de către participanți.
Studio studențesc 2021 , însumează 44 lucrări de pictură, grafică și fotografie, a 22 de studenți și masteranzi la universități din Baia Mare și Cluj Napoca.

Deschiderea expoziției va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, ora 18:00 la Colonia Pictorilor, strada Victoriei, nr. 21.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 25 septembrie 2021 – 31 ianuarie 2022 în Pavilionul Reti / Grunwald din cadrul Coloniei Pictorilor.
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...