Spire Baia Mare dă startul seriei de evenimente Plantathlons !


Nota:
(1)
UPDATE 14.05.2021 !!!

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, actiunile programate se amână pentru o dată ulterioară. Vom reveni cu informații privind noul calendar de activități.
Mulțumim pentru înțelegere


Data eveniment: 14 și 15 mai 2021

Locație: Craica (Bulevardul Unirii), Colonia Topitorilor (strada Colonia Topitorilor) și Ferneziu (Școala Nicolae Bălcescu)Începem una dintre cele mai frumoase activități ale proiectului UIA SPIRE BAIA MARE!
Plantarea!

Dacă vrei să participi la un eveniment interactiv în care vom face diverse activități, nu trebuie să lipsești!

Seria de evenimente Plantathlons are scopul să te ajute să descoperi casa ta, municipiul Baia Mare și modul în care echipa SPIRE dorește să transforme orașul!

Dacă vrei să afli mai multe despre plante și ești curios să înveți cum pot ajuta acestea la „salvarea” solului credem că te vei distra de minune alături de noi. Vei învața mai multe despre plante și vei avea ocazia chiar să plantezi alături de noi!

Te așteptăm în 14 și 15 mai 2021 pe trei terenuri din comunitatea ta: Craica (Bulevardul Unirii), Colonia Topitorilor (strada Colonia Topitorilor) și Ferneziu (Școala Nicolae Bălcescu), folosind pentru înregistrarea la evenimente ACEST FORMULAR

Poți veni cu familia, cu colegii de la școală sau cu prietenii. Cu mic cu mare, transformăm Baia Mare într-un oraș verde și inovativ!

Detalii despre proiect:
https://www.facebook.com/UIASPIRE/
http://spire.city/
https://uia-initiative.eu/en/uia-cities/baia-mare


Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...