Festival Internațional de Jazz, PAINT JAZZ COLONY la Colonia Pictorilor din Baia Mare

24.09.2021 - 25.09.2021

Nota:
(0)
Paint Jazz Colony reprezintă o puternică dorință de a schimba oamenii și orașul, de a promova jazz-ul, de a pune bazele unui climat de toleranță, înțelegere și multiculturalitate și de a construi un eveniment cultural prestigios pentru municipiul Baia Mare.

Dacă primele 4 ediții au fost sub egida NORTH WEST FEST, a 5-a ediție propune o locație nouă - Colonia Pictorilor, și implicit o tematică ce se structurează pe o interferență între arte - Jazul și Artele vizuale.
În acest an consonantele celor două arte vor bucura publicul într-o nouă configurație având aceiași organizatori și finanțatori.

În perioada 24 - 25 septembrie 2020, la Colonia Pictorilor Baia Mare se va desfășura a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Jazz, PAINT JAZZ COLONY unde vor fi prezenți artiști de mare ținută, personalități ale jazzului din Republica Moldova, România și Ungaria, apreciați de publicul intern și internațional.


Programul festivalului internațional de jazz & blues, PAINT JAZZ COLONY, ediția a 5-a:

Vineri 24 septembrie (Colonia Pictorilor)
19:00 KALTENECKER - MARKO (Ungaria)
20:00 Haraszti Ádám Projekt (Ungaria)

Sâmbătă 25 septembrie (Colonia Pictorilor)
19:00 JazzyBIT (România)
20:00 TRIGON (Republica Moldova)
Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...