Clubul Sportiv GYMGEES în parteneriat cu Autoritatea Contractantă Municipiul Baia Mare te invită vara aceasta la evenimentul: OUTDOOR GYM ediția I

locația: Câmpul Tineretului
perioada: 28 IUNIE - 9 AUGUST
timpul: în fiecare vineri de la ora 19.00

Nota:
(0)
Clubul Sportiv GYMGEES în parteneriat cu Autoritatea Contractantă Municipiul Baia Mare te invită vara aceasta să faci mișcare pe Câmpul Tineretului.

Instructori cu experiență, programe variate și moderne de antrenament pentru toate vârstele, cât și alte surprize plăcute precum: tombole cu premii, gustări sănătoase, muzică bună, diverse prezentări, expoziții și demonstrații, toate în cadrul ediției I a evenimentului OUTDOOR GYM.

Ora de sport gratuită pentru toți băimărenii care vor să se mențină într-o formă fizică și psihică formidabilă, are loc în fiecare Vineri de la ora 19:30, în perioada 28 IUNIE - 9 AUGUST și este binevenit oricine, indiferent de vârstă, sex sau experiență sportivă. Vă așteptăm cu drag!

Coorganizator - Clubul Sportiv GYMGEES: https://www.facebook.com/Gymgees
Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...