Anuala Artelor 2021 la Colonia Pictorilor

25.09.2021 - 31.01.2022

Nota:
(2)
Anuala Artelor, evenimentul major al breslei artiştilor plastici profesioniști băimăreni, reuneşte an de an, pe simezele Galeriei Hollósy din Colonia Pictorilor Baia Mare, creațiile realizate peste an în domeniul artelor plastice şi decorative.

Anuala Artelor 2021 are bucuria de a prezenta pe simeze un număr de 102 lucrări de artă aparținând a 61 de artiştii plastici, membri ai Filialei Baia Mare a UAPR.

La ceas aniversar, Anuala Artelor 2021 reunește artiști băimăreni și clujeni invitați, cadre didactice ale Universității de Artă și Design Cluj-Napoca, specializările grafică, pictură și foto-video procesare computerizată a imaginii, după cum urmează Claudiu Cândea, Corina Horvath Bugnariu, Ioan Horvath Bugnariu, Ioana Olăhuț, Cristian Opriș, Eugen Savinescu, Florin Stefan și Ovidiu Tarța. Aceștia ne onorează cu un număr de 10 lucrări de artă plastică și decorativă

Vernisajul expoziţiei va avea loc la Colonia Pictorilor Baia Mare (strada Victoriei, nr. 21), sâmbătă, 25 septembrie, ora 18.00.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 25 septembrie 2021 - 31 ianuarie 2022.
Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...