Hotel Lostrița

Categorie: Hotel
Adresă: Str. Blidari, nr.13 B, Baia Mare
Telefon: 0262 270 216
(16)
Liniștea și aerul curat de la poalele Munților Igniș transformă sejurul la Lostrița – Păstrăvărie, Hotel & SPA în zile de relaxare și odihnă.

Cele 36 de camere ale hotelului dispun de baie proprie, tv smart, minibar, seif, masă de călcat, lumini inteligente și fierbător de cafea. Avem camere în regim single, duble matrimoniale, duble cu doua paturi sau family/ triple ( pat suplimentar sau canapea extensibilă). Oaspeții hotelului au acces gratuit la zona de spa – piscina interioara încălzită, sauna umedă și uscata. Oferim și servicii de masaj contra cost. Micul dejun este inclus . Hotelul are lift si parcare proprie gratuită.

Păstrăvul este vedeta noastră, de aceea tratăm cu respect fiecare preparat pe care îl servim în restaurant. Fie prăjit în faină de mălai sau la grătar cu mămăliguță și usturoi, păstrăvul de la Lostrița este aparte datoriă faptului că e mereu proaspăt. Pe lângă rețetele tradiționale, am creat o serie de preparate pe bază de file păstrav care îți încântă atât ochii, cât și gustul. Salata de icre de păstrăv este aperitivul ideal ce nu trebuie să lipsească de la nicio masă.

Cele 4 foișoare din lemn și piatră au o capacitate de 12 locuri fiecare și oferă o panoramă de vis a întreg resortului.

Zona spa a hotelului cuprinde o piscină interioară încălzită cu adâncime de 1.2 m (potrivită atât pentru copii cât și pentru aduți) – dotată cu sistem de înot contra curent și masaj prin jet de apa.

Zona de relaxare cuprinde două saune – una umedă și una uscată. Accesul este gratuit pentru oaspeții hotelului.

Clasificare hotel: 4 Stele

Contact
Adresa: Str. Blidari, nr.13 B, Baia Mare Telefon: 0262 270 216 E-mail: contact@lostrita.ro Web: www.lostrita.ro
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...