Primarul Cătălin Cherecheș: Prima zi a noului an a fost cu adevărat specială în Baia Mare. Este deja o tradiție să organizăm Concertul de Anul Nou, demers inițiat de mine în urmă cu mai bine de zece ani, din dorința de a ridica ștacheta și de a oferi iubitorilor de frumos din Baia Mare, însetați de cultură și muzică clasică, posibilitatea de a se bucura de un astfel de eveniment în orașul nostru.

02 Ianuarie, 2023
 
Prima zi a noului an a fost cu adevărat specială în Baia Mare. Este deja o tradiție să organizăm Concertul de Anul Nou, demers inițiat de mine în urmă cu mai bine de zece ani, din dorința de a ridica ștacheta și de a oferi iubitorilor de frumos din Baia Mare, însetați de cultură și muzică clasică, posibilitatea de a se bucura de un astfel de eveniment în orașul nostru.

Am o satisfacție aparte că am reușit să organizăm atâtea ediții reușite, iar concertul din 1 ianuarie 2023 nu este mai prejos, dimpotrivă! La Catedrala Episcopală ”Sfânta Treime” am avut bucuria unui program aparte interpretat de Baia Mare Symphony Orchestra, sub bagheta dirijoarei Mihaela Cesa Goje.
 
A fost alături de noi, acasă, și ne-a încântat cu vocea și talentul ei, Paula Seling, dar și alți soliști apreciați: Anda Pop, Mădălin Baban, Cristina Tureanu și Hector Lopez. A fost cel mai frumos mod de a începe un nou an, cu certitudine vom repeta curând.
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheș 
Primarul Municipiului Baia Mare
 
 
Se incarca...