Primarul Cătălin Cherecheș: Datoria mea ca primar al municipiului Baia Mare, printre multe altele, este să fiu o gazdă primitoare pentru orice reprezentant al administrației centrale, al Guvernului României, al oricărui demnitar care reprezintă România și, cel puțin teoretic, ne reprezintă pe noi, românii.

18 Noiembrie, 2022
Mi-am îndeplinit ieri această datorie, cu ocazia vizitei în Maramureș a primului - ministru al României, domnul Nicolae Ciucă. Știți deja prea bine că nu sunt interesat de politică și, în ultimii ani, am fost una dintre cele mai vocale persoane publice împotriva intereselor politice și de grup care pun și mai mult pe butuci țara noastră.

Îi reprezint cu curaj și demnitate pe băimăreni și, în pofida piedicilor care mi s-au pus în ultimii ani, am reușit să rămân în picioare și să merg mai departe pe drumul nostru, al băimărenilor, un drum al dezvoltării și al modernizării, chiar și în vremuri tulburi.

Cu ocazia conferinței de presă organizată ieri, în numele meu și al colegilor primari din Maramureș, i-am oferit domnului prim - ministru Nicolae Ciucă o eșarfă tricolor. I-am adus aminte care sunt așteptările noastre în calitate de primari, sprijinul de care avem nevoie pentru comunitățile noastre și l-am rugat să nu uite că și noi, cei din Maramureș, mai suntem în această țară.
 
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheş,
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Video
Se incarca...