Primarul Cătălin Cherecheș: Am ținut foarte mult să fiu aproape de jucătorii de la Minaur înainte să plece pentru 10 zile în cantonament, în Ungaria.

12 Iulie, 2022
 
''Am ținut foarte mult să fiu aproape de jucătorii de la Minaur înainte să plece pentru 10 zile în cantonament, în Ungaria. Am reiterat dorințele pe care noi le avem în ceea ce privește fotbalul din Baia Mare și performanțele pe care ni le dorim, respectiv care este susținerea noastră pentru a îndeplini obiectivele comune.
 
Când spun noi, mă refer nu doar la autoritatea locală, pe care o reprezint, ci și la noi, suporterii, iubitorii fotbalului și a acestei echipe în care credem și pe care o susținem. Înainte de începerea noului sezon (Liga 2, suntem aici!) echipa noastră se pregătește și va disputa câteva meciuri amicale cu ocazia stagiului centralizat de la Mezőkövesd.
 
Noi rămânem aici, acasă, în Baia Mare și sigur nu stăm degeaba. Până ne vom vedea visul împlinit, cel de a avea un stadion ca la carte, modernizăm, pe rând, tot ceea ce este necesar pentru a le asigura jucătorilor noștri cele mai bune condiții. Momentan se intervine deja la vestiare și în tribune.
Schimbăm multe, îmbunătățim multe, facem ceea ce e necesar să ajungem unde ne dorim.
 
Abia aștept să ne bucurăm împreună de partidele care se vor disputa acasă, în Liga 2 și, pas cu pas, să aducem Baia Mare în prima linie a fotbalului românesc! Iar pentru cârcotași, doar atât: numai cine nu muncește nu greșește, numai cine nu are aspirații înalte nu ajunge departe. Hai, Minaur! Hai, Baia Mare!''
 
 
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheș 
Primarul Municipiului Baia Mare 
 
Se incarca...