Raportează o problemă cu drumul

Raportează-ne orice problemă pe care o sesizezi pe bulevardele, străzile sau aleele din oraș. În funcție de tipul situației, sesizarea va fi direcționată automat spre autoritatea cea mai în măsură să o rezolve.
*încercați să ne furnizați informații cât mai complete. Acest lucru ne ajută să ne ocupăm mai bine de problema semnalată de dvs.
Ce problemă doriți să raportați?
Descrierea problemei / situației; Informații despre locație Vă rugam sa prezentați aici, toate informațiile pe care le aveți legate de problema/situația pe care o raportați. Zona, strada, adresa, puncte de referință etc. Dacă aveți poze sau alte materiale relevante vă rugăm să ni le trimiteți.


Informații despre dumneavoastră Va rugam sa precizați numele, codul numeric personal și adresa. Date de contact Datele personale care vă sunt solicitate prin prezentul formular vor fi prelucrate numai în vederea procesării și soluționării solicitării dumneavoastră. Primăria municipiului Baia Mare garantează securitatea procesării datelor în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Prin completarea câmpului de mai jos sunteți de acord ca Primăria Baia Mare să prelucreze aceste date cu caracter personal

Voi fi ținut la curent cu rezolvarea problemei sesizate de mine
Click to reload image
Se incarca...